Pàgines

dimarts, 31 de maig del 2016

TALLER DE COLOR


Tècnica de l'estampació d'aliments, també anomenada Gyotaku. 

Aquesta tècnica es va començar a utilitzar en els mercats i peixateries dels pobles costers de Japó a inicis del segle XIX. La finalitat que tenia al principi era  enregistrar la grandària i el tipus d'espècie capturada, alhora, pensaven que d'aquesta manera també capturaven l'ànima dels animals.  Es feia cobrint l'animal amb tinta i pressionaven sobre ella amb un paper que a l' aixecar-lo quedava exactament reproduïda la imatge de l'animal.

Al taller es va crear un bosc mitjançant estampacions.

Per parelles i de manera individual van escollir una planta o un animal que volien crear. Després van agafar un dels aliments, objectes o teixits que van portar per fer una de les estampacions. Finalment, a partir de les diverses produccions, van crear un paisatge de bosc en un mural.

















Mural



Tècnica de l'esquitx (drippings).






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada